Wie zijn wij

Wij staan voor innovatieve oplossingen!

Als Prokol zijn we al meer dan 30 jaar actief in het ontwikkelen en produceren van vloeibare kunststoffen. Onze producten worden ingezet voor het afwerken en beschermen van gebouwen en constructies. In de afgelopen 15 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van polyurea systemen. Naast de zogenaamde hotspray systemen bevat ons leveringsprogramma ook hand verwerkbare producten op basis van polyurea, epoxy, polyurethaan en diverse varianten hierop.

Samen in het veld!

Als Prokol willen wij graag dichtbij onze klant staan. Daarom hechten wij er veel waarde aan dat onze medewerkers klanten begrijpen en dat doen we door vooral medewerkers met praktische ervaring hiervoor in te zetten. Dat wij óók met onze voeten in de klei hebben gestaan betekent een grote toegevoegde waarde voor onze klant.

Wereldwijd netwerk

De producten van Prokol worden geadviseerd door onze technisch specialisten vanuit onze vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Daarnaast beschikken we inmiddels over deskundige partners in meer dan 30 landen. Zo vinden onze producten inmiddels een weg over een groot deel van de wereld.

Ervaringsdeskundige

Na 30 jaar durven wij als Prokol dan ook oprecht te zeggen dat wij weten wat onze klant beweegt. Wij weten als geen ander dat bij elk vraagstuk een andere oplossing hoort. Zo komen we tot een optimaal eindresultaat voor alle partijen. Op onze website geven wij u een indruk van de mogelijkheden. We schrijven bewust “indruk”omdat het onmogelijk is om alle oplossingen online aan te u presenteren. Wij staan u dan liever te woord en luisteren graag naar de uitdaging die u voor ons heeft.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel 085-78 200 20 of mail naar info@prokol.nl.

Jan-Willem Koolen & Ron Koolen 

3

Prokol vindt u in Nederland,
het Verenigd Koninkrijk en
de Verenigde Staten

Meer dan 35

Strategische partners
wereldwijd

7500000

Vierkante meters waterdichtingen
en afwerkingen
wereldwijd met producten van Prokol