Productcatalogus

Rocathaan Hotspray MP 620-SP

Een oplosmiddelvrije, 2-componenten, gemodificeerde polyurea coating welke ideaal is voor het afwerken van hout, Fireboard (onbrandbare gipsplaat) en houtlaminaat

Artikelnummer: 19620

Beschrijving

Rocathaan Hotspray MP 620-SP is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, gemodificeerde polyurea coating welke ideaal is voor het afwerken van hout, Fireboard (onbrandbare gipsplaat) en houtlaminaat. Dit product heeft een zeer korte reactietijd, waardoor het gebruikt wordt om de productie-efficiëntie te verhogen en de arbeidskosten te verlagen die gepaard gaan met het gebruik van andere houtbekledingen zoals polyester, glasvezel, vinyl en tapijt.

Dit product vertoont een goede balans van eigenschappen, waaronder; taaiheid, slagvastheid, flexibiliteit en hardheid.

Rocathaan Hotspray MP 620-SP is ideaal voor gebruik op luidsprekers, opbergkoffers, houten pallets en soortgelijke toepassingen die worden blootgesteld aan schokken en slijtage.

Toepassingen

Rocathaan Hotspray MP 620-SP is geschikt voor:

  • Hout
  • Fireboard
  • Houtlaminaat

Verpakkingen

  • 43 kg set (reeds op kleur)
  • 433 kg set (kleurloos product)
    (4,5 kg  Prokol Hotspray Color Pasta)

Downloads

  Product Data Sheet (PDS)

  Safety Data Sheet (SDS) – Basis

  Safety Data Sheet (SDS) – Harder

Extra informatie

Materiaal

Gemodificeerde polyurea

Bent op zoek naar technische gegevens van dit product, download dan het product- en/of veiligheidsblad. Neemt u gerust contact op met Prokol in geval van resterende vragen. Een order plaatsen kan door te mailen naar order@prokol.nl.