Productcatalogus

Rocathaan Hotspray PA 695-DTM

Een zeer reactieve hotspray op basis van volwaardige, aromatische polyurea technologie. 

Artikelnummer: 19695

Beschrijving

Een zeer reactieve hotspray op basis van volwaardige, aromatische polyurea technologie. Ontworpen als een taaie, slagvaste coating die in één enkele laag rechtstreeks op metalen ondergronden kan worden aangebracht zonder dat er een primer nodig is. Na uitharding ontstaat er een harde toplaag met een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid. Deze hotspray heeft goede applicatie-eigenschappen en zorgt voor een esthetische afwerking.

Rocathaan Hotspray PA 695-DTM zorgt voor langdurige bescherming tegen corrosie en mechanische beschadigingen van staal, verzinkt staal en nodulair gietijzeren constructies, voor buitengebruik en voor boven- en ondergronds. Wordt vaak gebruikt als coating voor metalen palen, tanks, pijpleidingen, olie/waterafscheiders, afvalwaterstructuren en utiliteitsstructuren.

Toepassingen

Rocathaan Hotspray PA 695-DTM is geschikt voor:

  • Staal
  • Verzinkt staal
  • Metaal
  • Gietijzer

Verpakkingen

  • 39,45 kg set (reeds op kleur)
  • 447,50 kg set (kleurloos product)
    4,5 kg Prokol Hotspray Color Pasta

Downloads

  Product Data Sheet (PDS)

  Safety Data Sheet (SDS) – Basis

  Safety Data Sheet (SDS) – Harder

Extra informatie

Materiaal

Polyurea

Bent op zoek naar technische gegevens van dit product, download dan het product- en/of veiligheidsblad. Neemt u gerust contact op met Prokol in geval van resterende vragen. Een order plaatsen kan door te mailen naar order@prokol.nl.