Productcatalogus

Rocathaan Hotspray PA 890-XWR

Hoog reactieve, oplosmiddelvrije, zeer slijtvaste hotspray coating op basis van hoogwaardige, aromatische polyurea techniek.

Artikelnummer: 19890

Beschrijving

Hoog reactieve, oplosmiddelvrije, zeer slijtvaste hotspray coating op basis van hoogwaardige, aromatische polyurea techniek. Door het sneldrogende karakter kan nagenoeg elke gewenste vorm naadloos worden bekleed. Na volledige doorharding ontstaat een vrij harde toplaag met een goede balans tussen slijt- en slagvastheid en elasticiteit.

Wordt ingezet voor het extreem slijtvast bekleden van allerlei onderdelen binnen de industrie waaronder pomphuizen, silo’s, stortgoten, kubbels binnen de offshore- en baggerindustrie en zand en cementindustrie. Voor het verhogen van het energie absorberende vermogen kan een combinatie worden gemaakt met een onderlaag op basis van Rocathaan Hotspray PA 870-WR.

Toepassingen

Rocathaan Hotspray PA 890-XWR is geschikt voor:

  • Staal
  • Beton

Verpakkingen

  • 39,6 kg set
  • 452 kg set

Downloads

  Product Data Sheet (PDS)

  Safety Data Sheet (SDS) – Basis

  Safety Data Sheet (SDS) – Harder

Extra informatie

Materiaal

Polyurea

Bent op zoek naar technische gegevens van dit product, download dan het product- en/of veiligheidsblad. Neemt u gerust contact op met Prokol in geval van resterende vragen. Een order plaatsen kan door te mailen naar order@prokol.nl.