Met trots lanceert Prokol haar splinternieuwe website!

Na meer dan 30 jaar ervaring is er voor Prokol nog steeds geen enkele reden om te stoppen met ontwikkelen. Met al deze ontwikkelingen komt nieuwe informatie vrij, die Prokol maar al te graag met u deelt! Kijk rond, ontdek en raak geïnspireerd en dan spreken we elkaar vast snel. 

Toepassingen

Neem een kijkje in het overzicht aan toepassingen en ontdek wat er allemaal mogelijk is met de producten en systemen van Prokol. Heeft u een project in gedachten en staat deze niet tussen de toepassingen? Geen probleem! Prokol houdt van een uitdaging en kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Neem contact op!

Producten en systemen

Op deze website vindt u een compleet overzicht van de producten van Prokol. Daarnaast biedt Prokol via deze weg veiligheids- en productbladen aan met uitleg en specificaties. Prokol producten worden (meestal) niet losstaand gebruikt, maar maken onderdeel uit van een systeem dat specifiek (op maat) gemaakt is voor uw toepassing/project. Bekijk de systemen-tool en ontdek welk systeem het beste bij uw toepassing/project past. Komt er geen geschikt systeem naar voren? Neem dan contact op en Prokol kijkt samen met u naar de mogelijkheden.

Partners en sales-representatives

Prokol is door de jaren heen uitgegroeid tot een specialist op internationaal niveau. Onze producten en systemen worden over vrijwel de hele wereld gebruikt en dit levert bijzondere projecten op. Om dit mogelijk te maken werkt Prokol samen met gewaardeerde partners.  Bekijk in dit overzicht waar u deze partners kunt vinden of wanneer u geïnteresseerd bent in het worden van een Prokol partner.

Prokol staat altijd klaar voor een uitdaging!

Geïnspireerd door alle informatie en heeft u (specifieke) vragen over uw project? Twijfel geen seconde en neem contact op met Prokol via info@prokol.nl of door te bellen naar +3185 78 200 20. Ons gespecialiseerde team staat graag voor u klaar.